G3Ferrari G1000602 Pizza trouba

1 hodnocení
2 452 Kč 2 026 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
25.11.2024

Detailní informace

Detailní popis produktu

Chtěli byste se občerstvit pizzou jako z pravé italské pece a nemáte možnost navštívit pizzerii? Potom výběr domácí pece na pizzu G3 Ferrari Delizia je pro vás tím nejlepším řešením. Pizzu si připravíte v klidu svého domova za pouhých 5 minut a vychutnáte si ji s vašimi nejoblíbenějšími ingrediencemi. Pec vám zaručí pravou chuť a vůni této tradiční italské speciality. Díky použití žáruvzdorného přírodního šamotu se vám pizza při pečení nepřilepí a zůstane tenká a křupavá. Kromě klasické pizzy můžete v peci připravit i další pokrmy, např. sladké či slané koláče či pianidu. Pec na pizzu Delizia je ideálním pomocníkem do kuchyně. Přípravu pizzy s ní zvládne jak začátečník, tak zkušený kuchař.

Klíčové vlastnosti pece na pizzu G3 Ferrari Delizia

  • Pec Delizia dokáže pizzu upéct během 5 minut
  • Žáruvzdorný šamot pohlcuje vlhkost
  • Rovnoměrná distribuce tepla po celou dobu pečení
  • Výsledná pizza z pece Delizia je voňavá, tenká a křupavá
  • Termostat nastavitelný až do 390 °C
  • Horní a spodní topné těleso a odvětrávací otvory
  • Nastavitelný časovač s akustickým signálem
  • Protiskluzová úprava 
  • Součástí balení jsou 2 dřevěné lopatky a recepty na přípravu pizzy

Rychlá příprava italských specialit s minipecí G3 Ferrari Delizia

Pomocí pece G3 Ferrari Delizia si snadno připravíte pizzu a další italské speciality. Na přípravu pokrmů můžete používat jak vlastnoručně vyrobené těsto, tak i zmrazené polotovary. Přírodní šamotové žáruvzdorné jádro se postará o rovnoměrný přísun tepla po celou dobu přípravy pokrmu. S touto předností pece na pizzu Delizia si jídlo zachovává svou jedinečnou vůni a křehkost. Další výhodou pece na přípravu pizzy je vestavěný termostat nastavitelný na teplotu až 390 °C a časovač se zvukovou signalizací. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Grily
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: